Начало » Супи » Рецепти за Месни супи » рецепта Агнешка супа с дреболии

Агнешка супа с дреболии

Разпечатай

от готварската книга на Живка Андонова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

500 гр. сварени агнешки дреболии
2 стръка зелен лук
4 с.л. олио
сол
свеж джоджен
1 яйце
1 с.л. брашно
2 с.л. кисело мляко

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Лукът се задушава в олио и вода и към него се добавят нарязаните дреболии. Варят се 5 минути и се добавя вода, колкото желаем. Вари се още 10-15 минути, подправя се с джодженът и се сваля от котлона. Застройва се с разбитите яйце, кисело мляко и брашно.


Продукти: агнешко месо, зелен лук, олио, сол, джоджен, яйца, брашно, кисело мляко

Тагове: Рецепти за Великден, Рецепти за Гергьовден

Добави към любими рецепти Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks



Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил


Ако желаете, може да сложите връзка към Агнешка супа с дреболии


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я

реклама

Evro.net



реклама