Начало » Супи » Рецепти за Месни супи » рецепта Агнешка супа с дреболии

Агнешка супа с дреболии

Разпечатай

от готварската книга на Живка Андонова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

500 гр. сварени агнешки дреболии
2 стръка зелен лук
4 с.л. олио
сол
свеж джоджен
1 яйце
1 с.л. брашно
2 с.л. кисело мляко

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Лукът се задушава в олио и вода и към него се добавят нарязаните дреболии. Варят се 5 минути и се добавя вода, колкото желаем. Вари се още 10-15 минути, подправя се с джодженът и се сваля от котлона. Застройва се с разбитите яйце, кисело мляко и брашно.


Продукти: агнешко месо, зелен лук, олио, сол, джоджен, яйца, брашно, кисело мляко

Тагове: Рецепти за Великден, Рецепти за Гергьовден

Добави към любими рецепти Разпечатай Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Как трябва да се хранят жените според възрастта си

Как трябва да се хранят жените според възрастта си

Балансираното хранене гарантира не само добро самочувствие, но също така пряко влияе на здравето, външния вид и работоспособността.
още »

Любими храни на хората от зодия Дева

Любими храни на хората от зодия Дева

Някои хора отделят повече време на своето хранене от други. Представителите на зодия Дева са скромни личности, които приемат храната като потребност и не се впечатляват от скъпи блюда.
още »

Топ 5 на високо-мазнинните храни

Топ 5 на високо-мазнинните храни

През последните години се засилва тенденцията да се консумират високо- мазнинни храни, в комбинация с ниско количество на въглехидрати.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил


реклама

Ако желаете, може да сложите връзка към Агнешка супа с дреболии


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я





реклама