Начало » Сосове и гарнитури » Рецепти за Сосове » рецепта Сос "кьопоолу"
Сос "кьопоолу"

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 големи патладжана
12 големи зелени или червени пиперки
сол на вкус
1 скилидка чесън
олио и оцет на вкус
от продуктите се получава около 400-500 г сос
Изпичаме чушките и патладжаните. Белим от люспите и почистваме семената на пиперките. Нарязваме на парченца изпечените зеленчуци и слагаме във висок съд, подходящ за пасиране. Овкусяваме със сол, олио и оцет на вкус. Слагаме обелена от люспите скилидка чесън. Пасираме с пасатор до хомогенна смес.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Сос "кьопоолу"
От форум:
От друг сайт: