Начало » Тестени изделия » Рецепти за Други изделия » рецепта Солен кекс с пълнеж
Солен кекс с пълнеж

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
3 яйца
3 с.л. кисело мляко
50 мл олио
250 гр брашно
1 бакпулвер
за пълнежа:
1 глава лук
250 гр гъби
1 настърган морков
магданоз
сол
черен пипер
Продуктите за плънката (лук, морков, гъби - нарязани на дребно, магданоз и подправките) се запържват и се оставят да изстинат. Яйцата се разбиват на пяна. Брашното се смесва с бакпулвера. Към яйцата се добавят киселото мляко, олиото и малко сол. Разбърква се. Прибавете постепенно брашното, като бъркате внимателно. Към гъбената смес прибавете 2 с.л. от кексовото тесто и разбъркайте.
Изсипете тестото в продълговата тавичка, застлана с хартия за печене. По средата изсипете гъбената смес, като леко натиснете надолу, до дъното. Печете в загрята фурна на 180 гр. около 25-30 минути. Оставете да се охлади и нарежете. Получава се невероятен вкус!
Още рецепти за Други изделия
Сиропиран щрудел с лимон, ябълки и орехи
Солени мъфини със сирене и извара
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Солен кекс с пълнеж
От форум:
От друг сайт: