Начало » Тестени изделия » Рецепти за Други изделия » рецепта Солен кекс с лапад
Солен кекс с лапад

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
4 яйца
2 ч.ч кисело мляко
1/2 ч.ч олио
300 г брашно
1 бакпулвер
сол и черен пипер
200 г лапад
2 кренвирша
Яйцата се разбиват добре и към тях се добавя последователно млякото, олиото и брашното с бакпулвера. Накрая добавете ситно нарязаните кренвирши и лапад. Разбъркайте добре и изсипете в застлана с хартия форма. Отгоре поръсете със семена и печете на 200 градуса до суха клечка.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Солен кекс с лапад
От форум:
От друг сайт: