Начало » Тестени изделия » Рецепти за Други изделия » рецепта Сиропиран щрудел с лимон, ябълки и орехи
Сиропиран щрудел с лимон, ябълки и орехи

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Ябълките се белят и настъргват, после се смесват със захарта, канелата, галетата, карата на лимона и орехите. Взема се една кора, поръсва се с разтопено масло, отгоре се покрива с втора кора и тя се поръсва с маслото. Слагат се по три лъжици от сместа в единия край, кората се навива на руло от тясната страна. Слага се в намаслена тава, процедурата се повтаря с останалите кори. Щруделът се пече на 180 градуса за 25-30 до готовност. Сиропът се приготвя като ябълковия сок се смесва със захарта и водата и се оставя да кипне, добавя се лимоновият сок и се отстранява от котлона. Студеният щрудел се залива с охладения сироп.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Сиропиран щрудел с лимон, ябълки и орехи
От форум:
От друг сайт: