Начало » Тестени изделия » Рецепти за Други изделия » рецепта Пълнен хляб
Пълнен хляб

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за тестото:
1/2 кубче мая
1 с.л захар
2 ч.л сол
300 мл топло мляко
3 с.л олио
3 с.л квасена сметана
около 500-600г брашно
за плънката:
200г пушено свинско месо (слайс)
100г спанак
5 сварени яйца
100-150г кашкавал
От изброените продукти се замесва меко тесто. Оставя се за 30-40 минути да втаса. Разточва се на правоъгълна кора и в средата се нарежда пушеното месо (слайс), сварените яйца, отгоре се поставят накъсаните листа спанак и накрая се настъргва обилно кашкавала. Краищата на кората се нарязват на ленти и се загъват последователно над плънката. Поставя се в намаслена тава, маже се с разбит с малко прясно мляко жълтък. Поръсва се със сусам и се пече на 180-200 градуса до готовност.
Още рецепти за Други изделия
Сиропиран щрудел с лимон, ябълки и орехи
Солени мъфини със сирене и извара
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пълнен хляб
От форум:
От друг сайт: