www.Az-gotvia.bg - Сайт за изпитани рецепти и кулинарни изкушения

Публикувана от Peti A на 19 Май 2020

Пъстро Предястие Асорти

Необходими продукти
листо салата - 1 бр.
варени яйца - 1 или 2 бр.
маслини - 5 бр.
чесън на прах - на вкус
магданоз - 1, 2 стръкчета
печени червени чушки - 1 бр.
извара - 2 с.л.
сол - на вкус
олио - 1 с.л.
черен пипер - на вкус
орехи - 2 ядки
цедено мляко - 4 с.л.
маринована краставичка - 1 бр. нарязана на кубчета
картофи - ½ бр. сварен
майонеза - 2 с.л.
сладка царевица - 2 с.л.
грах - 2 с.л.
моркови - 2 с.л. сварени, нарязани на кубчета
свинско филе - 4 слайса

Печената чушка я нарязваме на малки парчета. Магданозът режем на ситно. Добавяме изварата и сол на вкус и черен пипер на вкус и разбъркваме. Нарязваме сварения картоф на кубчета. Прибавяме нарязани на кубчета сварен морков, маринована краставица, граха, царевицата, майонезата, сол и черен пипер на вкус и разбъркваме. Нарязваме 1 маринована краставица на кубчета. Прибавяме цеденото мляко, сол, чесън и черен пипер на вкус, олио и разбъркваме. В голяма чиния слагаме в центъра разядката от чушки. От едната страна слагаме листо от зелена салата. Върху него слагаме на две топки млечната разядка, отгоре с орехи. В срещуположната страна слагаме салатата с майонезата. В третата страна нараждаме сварените яйца. В четвъртата страна на мезето слагаме слайдовете филе. Отгоре поръсваме предястието Асорти с маслини.