Начало » Закуски » Рецепти за Сандвичи » рецепта Пастет с червен хайвер

Пастет с червен хайвер

Разпечатай

от готварската книга на Веселина Великова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

2 яйца
4 с.л. копър
1 с.л. червен хайвер
сол - на вкус
черен пипер - на вкус
4 с.л. заквасена сметана
1/2 ч.л. горчица
4 филии типов хляб

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Пастет с червен хайвер

Сваряваме яйцата. Обелваме ги. Добре е да са твърдо сварени. Нарязваме ги на малки парченца. Ако желаете може да ги рендосате, също става добре. Слагаме нарязаните на дребно яйца в купа. Добавяме 1/2 ч.л горчица. Прибавяме 4 с.л заквасена сметана и 4 с.л руски червен хайвер. Измиваме копъра и го нарязваме на много дребно. Нужна ни е 1 с.л. нарязан копър. Подправяме със сол и черен пипер на вкус. Объркваме всичко добре. Нарязваме 4 филии типов хляб на по 4 парчета. Върху всяко малко парченце хляб нанасяме от пастета с помощта на чаена лъжица. Редим парченцата типов хляб с пастета в чиния. Рецептата е от руски кулинарен сайт. Хайверът, който съм ползвала, е руски от сьомга /от Камчатка/.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Защо да поръчваме кухня по поръчка

Защо да поръчваме кухня по поръчка

В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Пастет с червен хайвер


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама