Начало » Украса » Рецепти за Украса от плодове и зеленчуци » рецепта Ошав

Photos на ястието

Още рецепти за Украса от плодове и зеленчуци

Рецепта за Папагал от ананас Папагал от ананас

Рецепта за Розички от шунка и зелени чушки Розички от шунка и зелени чушки

Рецепта за Плодова елха Плодова елха

Рецепта за Цветя от репички Цветя от репички

Ошав

Разпечатай

от готварската книга на Татяна Караджова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

червени и жълти ябълки
сини сливи
джанки
хинап

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Ошав

Ябълките се почистват от семената и се нарязват на тънки резени. Сините сливи и джанките се разполовяват, почистват се от костилките и също се нарязват на резени. Така приготвените продукти се нареждат на хартия на открито и проветриво място, докато изсъхнат. Хинапът се бере още зелен, затова също се нарежда на хартия и се слага да изсъхне на проветриво място / за изсъхнал и готов за консумация хинап се счита, когато плодовете станат тъмно кафеви и омекнат/.

Продуктите се съхраняват в книжни торби.


Продукти: ябълки, сини сливи, джанки, хинап

Тагове: Рецепти за Бъдни вечер, Постни ястия, Суровоядство, Вегетариански рецепти, Рецепти за Ивановден, Рецепти за Васильовден

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Подгответе диетата си за сезона на колоезденето

Подгответе диетата си за сезона на колоезденето

Зимата вече си тръгва, така че скоро ще настъпи сезонът на колоезденето. Ето нашите съвети как да нагласите хранителния си режим по подходящ начин. Наясно сме, че единствено с диета няма да станете победители в Тур дьо Франс.
още »

Топ 9 на най-добрите съвети как да спестим от храна

Топ 9 на най-добрите съвети как да спестим от храна

Една от стоките, която е необходима за всички ни всеки ден, е храната. Няма как да изберем да не си купим или да не се храним.
още »

Италиански коледни сладкиши с кафе Lavazza

Италиански коледни сладкиши с кафе Lavazza

Lavazza представя две рецепти за традиционни сладкиши, които се съчетават с кафе. Те се допълват със селектирани сортове кафе като специална съставка на класическите италиански десерти.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Ошав


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама