Начало » Украса » Рецепти за Украса от плодове и зеленчуци » рецепта Ошав
Ябълките се почистват от семената и се нарязват на тънки резени. Сините сливи и джанките се разполовяват, почистват се от костилките и също се нарязват на резени. Така приготвените продукти се нареждат на хартия на открито и проветриво място, докато изсъхнат. Хинапът се бере още зелен, затова също се нарежда на хартия и се слага да изсъхне на проветриво място / за изсъхнал и готов за консумация хинап се счита, когато плодовете станат тъмно кафеви и омекнат/.
Продуктите се съхраняват в книжни торби.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Ошав
От форум:
От друг сайт: