Начало » Украса » Рецепти за Украса от плодове и зеленчуци » рецепта Ошав

Ошав

Разпечатай

от готварската книга на Татяна Караджова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

червени и жълти ябълки
сини сливи
джанки
хинап

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Ошав

Ябълките се почистват от семената и се нарязват на тънки резени. Сините сливи и джанките се разполовяват, почистват се от костилките и също се нарязват на резени. Така приготвените продукти се нареждат на хартия на открито и проветриво място, докато изсъхнат. Хинапът се бере още зелен, затова също се нарежда на хартия и се слага да изсъхне на проветриво място / за изсъхнал и готов за консумация хинап се счита, когато плодовете станат тъмно кафеви и омекнат/.

Продуктите се съхраняват в книжни торби.



Още рецепти за Украса от плодове и зеленчуци

Рецепта за Папагал от ананас Папагал от ананас

Рецепта за Розички от шунка и зелени чушки Розички от шунка и зелени чушки

Рецепта за Плодова елха Плодова елха

Рецепта за Цветя от репички Цветя от репички

Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Ошав


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама