Начало » Десерти » Рецепти за Бонбони » рецепта Хрупкави бонбони с кокосови стърготини

Хрупкави бонбони с кокосови стърготини

Разпечатай

от готварската книга на Марина Голева

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

60 гр. кокосови стърготини
50 гр. смлени орехи
30 гр. овесени ядки
60 гр. краве масло
30 гр. стафиди
30 гр. фурми
6 с.л. захар
6 с.л. брашно

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Хрупкави бонбони с кокосови стърготини

В купа смесете кокосовите стърготини, орехите, овесените ядки, брашното, захарта, ситно нарязаните сушени плодове. Може да импровизирате със сушените плодове и да използвате такива, които харесвате Вие. Разтопете кравето масло и го прибавете към тях. Разбъркайте. Сместа трябва да стане на трохи. От сместа оформете топчета. При мен се получихa 20 бр. Оставете в хладилника за половин час, за да стегнат. Печете в загрята фурна на 160 градуса около 15 - 20 минути до покафеняване.

Бонбоните стават хрупкави и рохкави. Подходящи са за чаша следобедно кафе или чаша чай. Добър апетит!

Готвенето като страст и въображение… https://magecreations.blogspot.com



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (2)


Аватар15 Ноември 2012
Нина Райчева
Много ефектни.
Аватар04 Ноември 2012
Шери Курт
Изглеждат вкусно!



Ако желаете, може да сложите линк към Хрупкави бонбони с кокосови стърготини


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама