Супа от леща
Лещата се почиства, а останалите зеленчуци се нарязват на ситно. Всичко се слага да ври в около 2 л вода с малко олио...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
п>
Лещата се почиства, а останалите зеленчуци се нарязват на ситно. Всичко се слага да ври в около 2 л вода с малко олио...
Омесете каймата със сол, черен пипер и чубрица. Оформете топчета. Нарежете морковите и картофите и сложете да се варят в 2 литра вода...
Месото се запържва в малко олио. Добавят се нарязаните на ситно лук и морков и се задушават...
Беконът (сланината) се нарязва на малки парчета и се слага на тих огън, за да пусне мазнина, в която се добавя нарязаният на филийки лук...
Предварително измитият ориз се слага да заври в една чаена чаша вода. Като поизври водата се добавят млякото с ванилията и захарта...
Нарязаните на ситно лук и моркови се задушават в малко олио. Добавят се нарязаните на ленти печени чушки, доматите и подправките...
Морковите се белят и нарязват на колелца, сваряват се за около 15 мин. Овкусява се със сол и по желание с черен пипер...
Кипваме пилешкия бульон, прибавяме ситно нарязаното пилешко месо, след това прибавяме и сол, нарязаният на кръгчета лук и царевичните зърна...
Лукът се нарязва ситно и се задушава в олио и вода, добавят се натрошеното сирене, червения пипер и се оставя да ври 5 минути...
Пилешкото месо се сварява и нарязва на дребно. Лукът се нарязва едро и се задушава в олио и вода, добавя се месото, вари се 5 минути...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | напред »
реклама