Начало » Супи » Рецепти за Месни супи » рецепта Свинска супа с фиде

Свинска супа с фиде

Разпечатай

от готварската книга на Шери Курт

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

300-400 г свинско месо
1 глава лук
2 скилидки чесън
1 морков
1 ч.ч.домати консерва
1 дафинов лист
1 карамфилче
2 зърна бахар
4-5 зърна черен пипер
джоджен
сол фиде

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Месото се сварява предварително и се нарязва на дребно. В тенджера се загрява малко мазнина и се слагат ситно нарязания лук и чесън, добавя се настъргания морков и доматите. Задушава се 1-2 минути и се добавя прецедения бульон от свинското. Слагат се месото, карамфила, бахара, дафиновият лист, пиперът на зърна. Оставя се да ври около 20 минути, добавят се фидето и джоджена. Готова е след 5 мин.


Продукти: лук, чесън, моркови, домати, дафинов лист, карамфил, бахар, черен пипер, джоджен, сол, фиде, свинско месо

Добави към любими рецепти Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks



Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил


Ако желаете, може да сложите връзка към Свинска супа с фиде


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я

реклама

Evro.net



реклама