Начало » Десерти » Рецепти за Други десерти » рецепта Сладкиш с компот от праскови

Сладкиш с компот от праскови

Разпечатай

от готварската книга на Nikolai Lukov

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

300 г захар
2 яйца
400 г кисело мляко
50 г олио
260 г брашно
140 г грис
12 г бакпулвер
лимонова кора
1 буркан компот от праскови

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Разбиват се яйцата със захарта и се прибавят киселото мляко, олиото и накрая брашното, гриса, в които се слага бакпулвера. Добавя се настърганата лимонена кора от добре измит лимон. Направената смес като за кекс се изсипва в намаслена и поръсена с брашно тава за печене. Подреждат се отгоре праскови от компота и се пече на 160 градуса до готовност.


Продукти: захар, яйца, кисело мляко, олио, брашно, грис, бакпулвер, лимонова кора, компот от праскови

Добави към любими рецепти Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks



Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил

Коментари (2)


Аватар02 Април 2012
Живка Андонова
Лесен е за приготвяне, а и ми допада, че съдържа грис, бих го пробвала:)
Аватар26 Март 2012
Nikolai Lukov
опитайте ще ви хареса


реклама

Ако желаете, може да сложите връзка към Сладкиш с компот от праскови


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я



реклама