Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Паниран свински дроб

Паниран свински дроб

Разпечатай

от готварската книга на Niki Zhelyazkova

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

филета свински дроб
яйца за паниране
галета за овалване
подправки: сол, чесън на прах, сух магданоз, черен пипер млян
Всички продукти на око, според количеството на дроба.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Паниран свински дроб

Филетата измити, отцедени добре се посоляват със сол, черен пипер, чесън на прах и сух магданоз. Ако имаме време можем да оставим така няколко часа в хладилник под капак. Овалваме всяко филе от двете страни с галета, силно притискаме с вилицата в галетата да поеме повече и да се подсуши още повече филето. Можем да ги направим с галетата и наредени в чиния с фолио да останат за другия ден да се панират. Ако все пак са за деня след галетата всяко филе потапяме в разбито яйце и пускаме в загрята мазнина, олио. Пържим до златист цвят и вадим върху домакинска хартия да се отцеди олиото от пърженето. Готовите филета поднасяме с подходяща салата или гарнитура според сезона. Да ви е сладко!


Продукти: свински дроб, яйца, галета, сол, чесън на прах, магданоз, черен пипер

Добави към любими рецепти Разпечатай Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Подобни рецепти

Дроб в панировка

Последни статии

Гуакамоле - най-известното предястие, приготвено от авокадо

Гуакамоле - най-известното предястие, приготвено от авокадо

Авокадото се култивира за първи път в Южно Мексико преди около 10 000 години. В началото на 1900 г., авокадото често се е наричало "алигаторна круша". Най-известното предястие, приготвено от авокадо е гуакамоле.
още »

От къде произлиза кебапът

От къде произлиза кебапът

Историята на кебапа датира още в далечните записи на азиатска и африканска кухня.
още »

Как да подберем най-подходящото меню за гости

Как да подберем най-подходящото меню за гости

Ако сте решили да разпуснете с приятели и да се позабавлявате в домашна обстановка, съветите, които ще намерите тук, са точно за вас. Дори да организирате събиране, в което фокусът не е насочен към храната, менюто все пак не трябва да остава на заден план, а да бъде правилно подбрано.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите връзка към Паниран свински дроб


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди





реклама