Начало » Сосове и гарнитури » Рецепти за Домашни мезета » рецепта Осолено месо от рагу на сьомга

Осолено месо от рагу на сьомга

Разпечатай

от готварската книга на Владимир Петровски

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 кг рагу от сьомга, по което има повечко месо
морска сол
захар
копър
смлян черен или бял пипер

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Осолено месо от рагу на сьомга

С много остър нож отделяме месото от рагуто и го осоляваме с морска сол и захар в съотношение 3:1 части в полза на солта. Месото поръсваме с копър, смлян черен пипер и го увиваме в домакинско алуминиево фолио. Прибираме на студено в хладилника за 12 часа, след което месото от рагу е годно за консумация.



Още рецепти за Домашни мезета

Рецепта за Пълнен червен пипер за мезе Пълнен червен пипер за мезе

Рецепта за Домашни суджуци Домашни суджуци

Рецепта за Домашно мариновани гъби Домашно мариновани гъби

Рецепта за Сушено пилешко филе Сушено пилешко филе

Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »

3 идеи за аранжиране на градината

3 идеи за аранжиране на градината

Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »

3 трика за перфектно тесто за пица

3 трика за перфектно тесто за пица

В основата на добре приготвената пица стои направата на тестото. Тази задача изглежда лесна на пръв поглед, но изисква търпение, отдаденост, умения и доза любов. Какви са тайните на перфектното тесто? Екипът на Доминос споделя три трика, които да ви помогнат да направите вкусен блат за печене у дома.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Осолено месо от рагу на сьомга


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама