Начало » Сосове и гарнитури » Рецепти за Домашни мезета » рецепта Осолено месо от рагу на сьомга

Осолено месо от рагу на сьомга

Разпечатай

от готварската книга на Владимир Петровски

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 кг рагу от сьомга, по което има повечко месо
морска сол
захар
копър
смлян черен или бял пипер

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Осолено месо от рагу на сьомга

С много остър нож отделяме месото от рагуто и го осоляваме с морска сол и захар в съотношение 3:1 части в полза на солта. Месото поръсваме с копър, смлян черен пипер и го увиваме в домакинско алуминиево фолио. Прибираме на студено в хладилника за 12 часа, след което месото от рагу е годно за консумация.



Още рецепти за Домашни мезета

Рецепта за Пълнен червен пипер за мезе Пълнен червен пипер за мезе

Рецепта за Домашни суджуци Домашни суджуци

Рецепта за Домашно мариновани гъби Домашно мариновани гъби

Рецепта за Сушено пилешко филе Сушено пилешко филе

Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Световен ден на коктейлите с  привкус на кафе от Lavazza

Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza

На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »

Освежаващи коктейли с водка: лесни рецепти

Освежаващи коктейли с водка: лесни рецепти

Ако не сте фенове на твърдия алкохол в чист вид и обичате да експериментирате с комбинации от вкусове, плодове, сокове и алкохолни питиета, то коктейлите с водка са отличен вариант за целта.
още »

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Осолено месо от рагу на сьомга


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди