Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Мариновани пилешки пържоли

Мариновани пилешки пържоли

Разпечатай

от готварската книга на Нина Райчева

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

пилешки филета

за маринатата:

1 кофичка кисело мляко
1 с.л. кетчуп
чесън на прах
червен пипер
черен пипер
кимион
сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Пилешките филета се начукват така, че да се получат не много дебели пържолки. Приготвя се марината като се смесят киселото мляко, кетчупа и подправките на вкус. Пилешкото месо трябва да престои в нея поне час, а най-добре няколко часа. Пържолите се пекат на скара или във фурната и се гарнират по желание.


Продукти: пилешкo филе, пилешко месо, кисело мляко, кетчуп, чесън на прах, червен пипер, черен пипер, кимион, сол

Тагове: Рецепти за Стефановден

Добави към любими рецепти Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks



Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил


реклама

Ако желаете, може да сложите връзка към Мариновани пилешки пържоли


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я

реклама

Evro.net



реклама