Пъстра салата - III вид
Краставицата и доматите се нарязват, морковът се настъргва, маслините се почистват от костилките...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Предястия
Краставицата и доматите се нарязват, морковът се настъргва, маслините се почистват от костилките...
Тиквичката се нарязва надлъжно. Посолява се и всяко парче се изпича в оребрен тиган...
Сваряваме, обелваме и намачкваме картофите, добавяме 1 майонеза и нарязаната на ситно глава лук...
Чушките и патладжаните се изпичат и обелват. Нарязват се на едро или се накъсват...
Намачкваме сварените картофи, овкусяваме със сол, черен пипер, лук, зехтин и лимоновия сок...
Тиквичките се нарязват на колелца, посоляват се и се нареждат в намазана с мазнина тавичка, като се застъпват...
Салатата и лука се нарязват и се слагат в чиния. За крема се пасират сметаната, млякото и дивият лук...
Булгурът се сварява в 2 ч.ч. вода. Смесва се с нарязаните на кубчета краставица, домат, авокадо и зелен лук, царевицата...
Авокадото се намачква с вилица. Добавя се настърганото сварено яйце и намачкано с вилица сирене...
Авокадото, краставицата и доматът се нарязват на кубчета, зеленият лук на дребно, а зелената салата може и да се накъса...
Здравословна рецепта с плодове, зеленчуци и орехи, гарнирани по интересен начин.
Краставиците се нарязват едро, а лукът и копърът ситно. Слагат се в чиния и се овкусяват с подправките.
Нарязваме бекона по дължина. С всяка лентичка бекон стегнато обвиваме всяко доматче и с клечки за зъби закрепваме...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | напред »
реклама