Начало » Десерти » Рецепти за Дребни сладки » рецепта Корекомки
Корекомки

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за тестото:
2 пакета крема сирене
250 гр маргарин
1 бакпулвер
2 1/2 ч.ч. брашно
захар за поръсване
От изброените продукти замесете меко тесто. Ако е необходимо добавете още малко брашно. Оставете тестото да си почине. Оформете сладките, като късате малки парчета, направете фитилчета и ги завържете на панделки. Потопете всяка сладка в захар и наредете върху хартия за печене. Изпечете на около 200 градуса. Сладките са готови, като придобият златист цвят. По-вкусни са ако пренощуват една нощ. Стават много пръхкави.
Още рецепти за Дребни сладки
Коледни джинджифилови линцер бисквитки с формата на звезда с шоколадов сос
Сладки елхички от бисквити и шоколадови мидички
Напукани сладки за Коледа и Нова година
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Корекомки
От форум:
От друг сайт: