Начало » Десерти » Рецепти за Дребни сладки » рецепта Корекомки

Корекомки

Разпечатай

от готварската книга на Веселина Константинова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

за тестото:
2 пакета крема сирене
250 гр маргарин
1 бакпулвер
2 1/2 ч.ч. брашно

захар за поръсване

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Корекомки

От изброените продукти замесете меко тесто. Ако е необходимо добавете още малко брашно. Оставете тестото да си почине. Оформете сладките, като късате малки парчета, направете фитилчета и ги завържете на панделки. Потопете всяка сладка в захар и наредете върху хартия за печене. Изпечете на около 200 градуса. Сладките са готови, като придобият златист цвят. По-вкусни са ако пренощуват една нощ. Стават много пръхкави.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »

5 диети, които науката подкрепя

5 диети, които науката подкрепя

Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Корекомки


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама