Начало » Десерти » Рецепти за Дребни сладки » рецепта Фъч
Белтъците се разбиват на сняг. Захарта се разтваря във вода, така че да се получи кашеста смес. Вари се на тих огън. Сиропът е готов, когато капка от него, пусната в студена вода, се втвърдява и консистенцията й наподобява тази на локум. Оставя се да изстине на водна баня.
Изстуденият захарен сироп бавно, чрез постепенно разбъркване се смесва с белтъците. Прибавят се и филетираните орехи. С помощта на супена лъжица се вземат части от сместа, които се разпределят в намазнена тава. Суши се до златисто около 15 минути в предварително загрята до 150 градуса фурна, само на горен реотан.
Още рецепти за Дребни сладки
Коледни джинджифилови линцер бисквитки с формата на звезда с шоколадов сос
Сладки елхички от бисквити и шоколадови мидички
Напукани сладки за Коледа и Нова година
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Фъч
От форум:
От друг сайт: