Начало » Десерти » Рецепти за Дребни сладки » рецепта Фъч
Белтъците се разбиват на сняг. Захарта се разтваря във вода, така че да се получи кашеста смес. Вари се на тих огън. Сиропът е готов, когато капка от него, пусната в студена вода, се втвърдява и консистенцията й наподобява тази на локум. Оставя се да изстине на водна баня.
Изстуденият захарен сироп бавно, чрез постепенно разбъркване се смесва с белтъците. Прибавят се и филетираните орехи. С помощта на супена лъжица се вземат части от сместа, които се разпределят в намазнена тава. Суши се до златисто около 15 минути в предварително загрята до 150 градуса фурна, само на горен реотан.
Още рецепти за Дребни сладки
Сладки елхички от бисквити и шоколадови мидички
Напукани сладки за Коледа и Нова година
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Фъч
От форум:
От друг сайт: