Салата от маринована цаца
Зелената салата се слага в чиния, отгоре се нарежда лук, нарязан на едро, отгоре рибката, покрива се с лук...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - без термична обработка
п>
Зелената салата се слага в чиния, отгоре се нарежда лук, нарязан на едро, отгоре рибката, покрива се с лук...
На дъното на чаша за сладолед нарязваме малко киви, ябълка, банан и портокал...
От цеденото мляко, сметаната, пудрата захар и ванилията се прави гладък крем. Слага се малко на дъното на чаша...
Краставицата се нарязва на ситно. Прибавят се малко сол, ситно нарязаният копър и киселото мляко...
В цинкова купа слагаме олиото, меда, оцета и солта. Разбъркваме хубаво и добавяме ситно нарязаните чушка, домати и лук...
Салатата дзадзики се счита типична за гръцката национална кухня. Основните съставки са кисело мляко, краставица, чесън и олио. Използва се като гарнитура към кюфтета или като сос за гръцка пълнена пита.
Нарязваме франзелата на колелца, намазваме с маргарин, отгоре слагаме резен краставичка, а върху нея пастетът...
Филиите се намазват с маргарин, залепват се две по две и се нарязват на 9 равни части. Във всяка хапка се слага резен луканка...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | напред »
реклама