Начало » Сосове и гарнитури » Рецепти за Домашни мезета » рецепта Пастърма

Пастърма

Разпечатай

от готварската книга на Шери Курт

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

телешко месо
червен пипер
чубрица
черен пипер
сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Пастърма

Месото се осолява добре и се оставя на хладно в голям затворен съд за едно денонощие. Изплаква се и се овалва хубаво със смесените предварително червен пипер, чубрица и черен пипер (пропорциите им са по вкус), като се притискат, за да полепнат добре. От единия карай се промушва с голяма игла със здрав конец или канап, прави се примка и се закача да съхне на проветриво място. Готово е за консумация след приблизително 2 седмици - зависи от дебелината .



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Как да почистим петната в кухнята

Как да почистим петната в кухнята

Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »

Световен ден на коктейлите с  привкус на кафе от Lavazza

Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza

На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (1)


Ще се пробвам с това!



Ако желаете, може да сложите линк към Пастърма


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди