Начало » Супи » Рецепти за Месни супи » рецепта Зеленчукова супа с обезкостено пилешко месо

Зеленчукова супа с обезкостено пилешко месо

Разпечатай

от готварската книга на Niki Zhelyazkova

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

300 - 500 г пилешко месо, може и дреболийки
3 моркова
1 голяма глава стар лук
250 г пресен зелен боб
1 червена или зелена пиперка
1 - 2 големи картофа
5 гъби
стрък целина и листата й
олио за задушаване на зеленчуците
сол, на вкус
1 ч.л. черен пипер, млян
1 ч л. чубрица
фиде по желание

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Зеленчукова супа с обезкостено пилешко месо

Препенвам пилешкото и оставям да ври до готовност. В тенджера под налягане сварих месото за около 10 минути. После обезкостявам, за удобство при консумиране. В друга тенджера задушавам всички зеленчуци с олио до готовност. Добавям задушените зеленчуци към бульона и обезкостеното месо. Затворих за още 5 минути да се хомогенизират всички продукти. Овкусих със черен пипер, млян и чубрица. Да ви е вкусно! Стана чудесна!



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »

3 идеи за аранжиране на градината

3 идеи за аранжиране на градината

Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »

3 трика за перфектно тесто за пица

3 трика за перфектно тесто за пица

В основата на добре приготвената пица стои направата на тестото. Тази задача изглежда лесна на пръв поглед, но изисква търпение, отдаденост, умения и доза любов. Какви са тайните на перфектното тесто? Екипът на Доминос споделя три трика, които да ви помогнат да направите вкусен блат за печене у дома.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Зеленчукова супа с обезкостено пилешко месо


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама