Начало » Закуски » Рецепти за Други закуски » рецепта Чурос
Чурос
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
3 яйца
1 ч ч брашно София Мел
1 ч ч прясно мляко
5 с л захар
1 ч л масло
олио за пържене
1 ванилия
Кипваме прясното мляко, захарта, маслото, ванилията. Сипва се брашното, бъркаме на гъсто тесто и охлаждаме за 1 минута. Добавят се яйцата едно по едно и още се разбърква да не стане на бучки. Тестото сипваме в пош с накрайник звезда и шприцоваме в загрято олио, като края се реже с ножичка. Пържим от двете страни на умерен котлон, изваждаме върху хартия да попие мазнината. Поръсваме с пудра захар и сервираме.
Още рецепти за Други закуски
Кифли с майонеза с пълнеж-локум
Солен кекс със сирена, маслини и семена
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната
Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »
3 идеи за аранжиране на градината
Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »
3 трика за перфектно тесто за пица
В основата на добре приготвената пица стои направата на тестото. Тази задача изглежда лесна на пръв поглед, но изисква търпение, отдаденост, умения и доза любов. Какви са тайните на перфектното тесто? Екипът на Доминос споделя три трика, които да ви помогнат да направите вкусен блат за печене у дома.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Чурос
От форум:
От друг сайт: