Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Панирани сиренца
Панирани сиренца
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
твърдо сирене
1 яйце
около 100 г бира
брашно
олио за пържене
Сиренето се нарязва на кубчета. Разделят се белтъкът от жълтъка на яйцето. Жълтъкът се разбърква с бирата, след което се добавя брашно. Сместа трябва да е по - гъста отколкото за палачинки. Накрая се добавя белтъкът и ако е необходимо още малко брашно. Кубчетата сирене се потапят в сместа и се пържат в сгорещено олио. Поднасят се веднага.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната
Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »
3 идеи за аранжиране на градината
Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »
3 трика за перфектно тесто за пица
В основата на добре приготвената пица стои направата на тестото. Тази задача изглежда лесна на пръв поглед, но изисква търпение, отдаденост, умения и доза любов. Какви са тайните на перфектното тесто? Екипът на Доминос споделя три трика, които да ви помогнат да направите вкусен блат за печене у дома.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Панирани сиренца
От форум:
От друг сайт:
Веселина Константинова