Начало » Сосове и гарнитури » Рецепти за Гарнитури » рецепта Картофки с розмарин

Картофки с розмарин

Разпечатай

от готварската книга на Нина Райчева

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

картофи
зехтин
сол
розмарин
алуминиево фолио

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Картофки с розмарин

Картофите се нарязват на едро. Нареждат се върху лист алуминиево фолио, посоляват се на вкус, поливат се със струйка зехтин и се добавят няколко стръкчета пресен розмарин или сух такъв. Прави се пакетче от фолиото, така че картофките да са добре запечатани и се пече около 30 - 40 минути в умерена фурна.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »

3 идеи за аранжиране на градината

3 идеи за аранжиране на градината

Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »

3 трика за перфектно тесто за пица

3 трика за перфектно тесто за пица

В основата на добре приготвената пица стои направата на тестото. Тази задача изглежда лесна на пръв поглед, но изисква търпение, отдаденост, умения и доза любов. Какви са тайните на перфектното тесто? Екипът на Доминос споделя три трика, които да ви помогнат да направите вкусен блат за печене у дома.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (1)


Аватар26 Февруари 2013
Владимир Петровски
Картофките във фолио са много хубави. Обикновено към тях добавям розмарин на връхчета, мащерка, риган, чубрица и пасиран чесън, олио/зехтин. Пека ги 45 минути на фурна при температура 180 градуса. После използвам като канапе на месни ястия.



Ако желаете, може да сложите линк към Картофки с розмарин


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама