Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Печени чушки с кус - кус
Печени чушки с кус - кус

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
8 - 10 печени червени чушки
1 малка глава лук
1-2 моркова
1 ч.ч. кус - кус
1 ч.ч. доматен сок или пюрирани домати от консерва
червен пипер
сол
чубрица
Нарязаните на ситно лук и моркови се задушават в малко олио. Добавят се нарязаните на ленти печени чушки, доматите и подправките. Долива се вода около 1 - 1,5 л и като заври се слага и кус - кусът. Вари се до готовност.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Печени чушки с кус - кус
От форум:
От друг сайт: