Пържени пилешки хапки
Много бърза и лесна рецепта. Пилешкото месо става много крехко и вкусно. Възможно е да се добавят мариновани гъби и да се запържат заедно с месото.
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - пържене
п>
Много бърза и лесна рецепта. Пилешкото месо става много крехко и вкусно. Възможно е да се добавят мариновани гъби и да се запържат заедно с месото.
Много вкусни. Разбиват се с миксер яйцата, постепенно се прибавят брашното, солта и захарта и прясното мляко. Трябва да се получи тесто като гъста боза. Загребва се по един черпак от тестото и се излива в нагорещен тиган с малко мазнина.
Лесна рецепта за бухти. Разбиват се яйцата и се прибавят към киселото мляко, разбито със содата. Добавя се брашно колкото да се получи тесто, подходящо за разточване.
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
реклама