Начало » Съвети и идеи » Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!


Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!

Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!

29 Ноември 2021 |

Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!

Изборът на подаръци за Нова година е приятна, но обезпокоителна задача. Предновогодишното представяне започва няколко месеца преди желаната дата и след това продължава да се увеличава: колкото по-малко време остава до празниците, толкова по-неуловими са шансовете да намерите нещо наистина си струващо и да впишете покупките в планирания бюджет.

За да подготвите добри подаръци за всички и в същото време да не се развалите, трябва да подхождате към въпроса с цялата отговорност.

• Не отлагайте пазаруването до последния момент.
Най-внимателните започват да избират подаръци много преди празника и с добра причина. През октомври-ноември все още няма традиционен битпазар в магазините, а необходимите стоки могат да бъдат закупени на много разумна цена.

• Определете бюджет.
Според статистиката около 40% от сумата, планирана за празнуване на Нова година, се изразходва за подаръци, но не повече от 20% от месечния доход. Разбирането на предстоящите разходи намалява вероятността от импулсивни и необмислени покупки. Отивайки в магазина, посочете конкретна сума, която сте готови да похарчите, и не се отклонявайте от определения бюджет.

• Направете списък за пазаруване.
Този лайфхак ни помага по време на пътуване до супермаркета, а в новогодишната треска ни помага да вземаме рационални решения. Когато тълпи от хора тичат из магазините, е трудно да запазите всичко в паметта, но е лесно да купите твърде много. За да спестите време и пари, направете списък с подаръци предварително и пазарувайте нарочно!

• Използвайте програми за лоялност и банкови карти с кешбек.
Новогодишна нощ – време е да се възползвате от бонуси, натрупани точки и други „благини“ от магазините, за да спестите пари от покупки. Попитайте продавачите за програмите за лоялност, преди да направите покупка и не се колебайте да използвате карти за отстъпки, налични от приятели и колеги!

Печеливша: топли подаръци за Нова година
Новогодишните снеговалежи и слани не са причина да си стоите вкъщи завити в одеяло и да се стоплите с чаша чай. Това вълшебно, празнично време сякаш е създадено за забавни разходки, вкусни селски кебапчета и покоряване на планински върхове. Уверете се, че на близките ви е топло, уютно и комфортно, дори ако навън е -30°C!

Топлите новогодишни подаръци, които ви карат да се чувствате топло във всеки смисъл на думата, са една от най-популярните категории подаръци, които обикновено се крият под елхата. Витрините са пълни с всякакви аксесоари и неща с интересни зимни щампи. Но атрактивният дизайн не винаги крие функционалност. Какво да подарите, за да бъде едновременно красив и практичен? Като алтернатива, термо бельо Norveg.

• Термочорапи.
Хората, които не са запознати с термобельото, може да си помислят, че говорим за някакви нови продукти с електрическо отопление. Всъщност всичко е по-просто - термо чорапите са изработени от естествена мериносова вълна, най-топлата в света, способна да акумулира топлината, генерирана от тялото и надеждно да я държи, елиминирайки замръзването на краката.

Термочорапите са подходящи за всички, без изключение: жителите на града, които предпочитат леки зимни обувки; запалени рибари, ловци и пътешественици, които не сменят хобито си, въпреки лошото време; деца, които са готови да прекарат целия ден на улицата; възрастни хора, които се нуждаят от топлина, дори когато са у дома. Основното е да изберете оптималния модел в зависимост от дейността и условията на носене!

Термо тениска.
Трудно е да си представим по-функционален и универсален артикул от тениска от естествена мериносова вълна. Тези дрехи са актуални през целия студен период, от хладната есен до прохладната пролет. Освен че се носи като първи слой облекло, термо тениската е самостоятелен елемент от гардероба и може успешно да се комбинира с ежедневни, спортни и бизнес артикули. Анатомичната кройка осигурява удобно прилягане към тялото без прищипване и ограничаване на свободата на движение, а невероятно гладката повърхност на материала елиминира дразненето дори при чувствителна кожа.

Мъжки, дамски и детски модели, спортни и ежедневни - възможност да зарадвате всеки член на семейството с практичен и полезен подарък, който ще ви даде комфортна топлина, уют и удобство!

Термо клин и термо гащеризони.
Дамските и мъжките модели термо бельо осигуряват комфортна изолация на долната част на тялото и краката по цялата дължина без прегряване и хипотермия при каквато и да е дейност, както и отвеждане на влагата.

Термичните клинове прилягат красиво на фигурата без гънки, не се плъзгат, за разлика от класическите топли чорапогащи, запазват изяществото на силуета и ви позволяват да се чувствате уверени във всяка ситуация. Тънки, леки продукти без следи от бельо изглеждат естетически и привлекателни, могат да се използват като самостоятелен артикул, както и под пола или панталон вместо чорапогащник.

Термокомбинезонът е ушит, като се вземат предвид анатомичните особености на мъжкото тяло, прилягат удобно, без да се плъзгат или усукват. Тънките, леки панталони са подходящи за всеки ден: продуктите, които са невидими под панталоните и дънките, осигуряват топлинен комфорт през целия период на носене. Благодарение на високата еластичност на материала се запазва свободата на движение. Повечето мъже предпочитат долните гащи като удобно домашно облекло, особено по време на междинния период на отопление.

Какво да подаря на приятели и колеги
Нова година е чудесен повод да зарадвате приятели и колеги. Няма да работи да поднесете скъпи подаръци на всички, но можете да направите приятна изненада без значителни разходи. Какво да подаря за Нова година на приятел, приятелка, колеги.

• Полезни малки неща.
Прозаичните неща, които се използват в ежедневието всеки ден, изглеждат банални, но определено са необходими на всеки човек – когато не са под ръка, се случва бедствие. От тази категория подаръци можете да разгледате по-отблизо чаши, дневници с химикалка, кутии за обяд.

• Готини подаръци.
Ако сте на кратък крак с приятели и колеги и доброто им чувство за хумор е най-доброто им качество, тогава подаръци като чорапи в банка, звънец за маса, торба със смях определено ще предизвикат фурор.

• Технологично настояще.
Ерата на джаджите диктува свои собствени правила. Хората, които не могат да си представят живота си без смартфон или електронна книга, ще се нуждаят от външна батерия, универсално зарядно устройство, карта с памет и пръстен за селфи.

За истинските приятели вниманието е по-важно от скъпите подаръци. Не бива да прекарвате дни в търсене на нещо скъпо и изключително (ще има и други причини за такъв подарък, например рожден ден): нека е дреболия, но дадена от сърце по време на интимен разговор на чаша чай в любимото ви кафене!

Какво да не подарите за Нова година
Подаръците трябва да носят радост и да развеселяват, а не да се превръщат в нещо "сто сто", което няма къде да постави и е жалко да го изхвърлите. Какво определено не трябва да давате:

порцеланови и глинени фигурки със символа на годината;
ароматни свещи;
комплекти сапуни, шампоани, продукти за/след бръснене;
Новогодишни принадлежности (комплекти от коледна украса, конфети, сърма, крекери), с изключение на тези, които са само допълнение към основния подарък;
фалшиви марки;
Бонбони подаръци;
лотарийни билети;
Пълнени играчки.

Ако не познавате вкусовете на човека и производствените компании, които той предпочита, по-добре е да се откажете от идеята за парфюмерия, козметика, дрехи и аксесоари. В този случай е по-лесно да се справите със сертификат за подарък в магазин за различни марки, отколкото да попаднете в неудобна ситуация.

Намирането на подаръци за Нова година не е толкова трудно, колкото изглежда. Основното нещо е да не отлагате всичко до последния ден, да вземете предвид интересите и нуждите на вашите близки. Ако сте за практични и полезни подаръци, които свидетелстват за вашата любов и грижа към близките ви, изберете функционално термо бельо и облекло. Пожелаваме ви топлина и уют тази зима, независимо от времето навън!

Статията е прочетена: 4925 пъти

Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks
Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази статия трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил


Oще от Съвети и идеи:



реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама