Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с риба » рецепта Пържен паламуд

Пържен паламуд

Разпечатай

от готварската книга на Шери Курт

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

паламуд
лимонов сок
сол
растително масло
брашно

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Паламудът се почиства, нарязва се на парчета, маринова се с лимоновия сок и сол и се оставя да отлежи десетина минути. Овалва се в брашното и се пържи до тъмнозлатист цвят в предварително сгорещената мазнина. Поднася се с резенче лимон.


Продукти: паламуд, лимонов сок, сол, олио, брашно

Тагове: Рецепти за Никулден

Добави към любими рецепти Разпечатай Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Храната като облекло - няколко щури идеи

Храната като облекло - няколко щури идеи

От храна могат да бъдат създадени шедьоври, достойни за модния подиум. Предлагаме ви да разгледате няколко оригинални тоалети (дрехи, обувки, бижута), направени от хранителни продукти.
още »

Норвежка морска кухня

Норвежка морска кухня

В средата на месец май издателство "Ентусиаст" публикува специалното кулинарно издание "Норвежка морска кухня". В изданието са поместени рецепти за приготвяне на ястия от традиционната норвежка кухня, като основният продукт са морските деликатеси и рибата.
още »

Полезните свойства на репичките

Полезните свойства на репичките

Репичките са отличен източник на витамин С, който се грижи за имунната система и съединителната тъкан, предпазва от сърдечносъдови заболявания и помага за прочистването на тялото от  тежки метали.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил


реклама

Ако желаете, може да сложите връзка към Пържен паламуд


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я





реклама