Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Постно зеле

Постно зеле

Разпечатай

от готварската книга на Живка Андонова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

2 кисели зелки
2 глави лук
1 ч.ч. ориз
5 сухи чушки пиперки
половин чаена чаша олио
2-3 ч.л. червен пипер
черен пипер
3 ч.ч. зелев сок

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Лукът се реже ситно и се запържва в олиото. След това се прибавя малко кисело зеле, червеният пипер и веднага след него останалото зеле. Вари се 5 минути и се маха от котлона. Сипва се в тава, накъсват се сухите чушки и се прибавят към зелето, следва оризът, черен пипер и 3 ч.ч. зелев сок. Пече се на 220 градуса.


Продукти: зеле, лук, ориз, чушки, пиперки, олио, червен пипер, черен пипер, зелев сок

Тагове: Постни ястия, Рецепти за Бъдни вечер, Рецепти за Тодоровден

Добави към любими рецепти Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks



Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил

Коментари (1)


Аватар26 Декември 2011
Надя Недева
Много обичам ;)


Ако желаете, може да сложите връзка към Постно зеле


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я

реклама

Evro.net



реклама