Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Пилешко филе с кашкавал и топено сирене

Пилешко филе с кашкавал и топено сирене

Разпечатай

от готварската книга на Az-gotvia.bg

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

450 г пилешки гърди
200 г кашкавал
200 г топено сирене
150 мл готварска сметана (да не е сладка)
1 кубче зеленчуков бульон
1/2 ч.л. черен пипер
1 щипка индийско орехче
сол на вкус
олио
копър

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Филето се нарязва на жулиен и се запържва до златисто в предварително загрято олио. Кашкавалът се настъргва и се добавя към пилешкото. Разбърква се и когато се разтопи се добавя топеното сирене. Отново се разбърква и се подправя със солта, черния пипер и индийското орехче.  Сипват се готварската сметана и разтвореният в 400-500 мл вода бульон. Оставя се на слаб огън и се разбърква от време на време докато сосът се посгъсти. Ястието може да се поднесе украсено с копър.


Продукти: пилешки гърди, кашкавал, топено сирене, сметана, зеленчуков бульон, черен пипер, индийско орехче, сол, олио, копър

Добави към любими рецепти Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks



Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил

Коментари (2)


Аватар30 Декември 2011
Шери Курт
Много ефектно ястие,а сосът е веднъж!
Аватар15 Септември 2011
Илияна Димова
Харесва ми , че ястието се приготвя лесно и бързо!


Ако желаете, може да сложите връзка към Пилешко филе с кашкавал и топено сирене


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я



реклама