Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Пилешки бутчета с ориз и гъби

Пилешки бутчета с ориз и гъби

Разпечатай

от готварската книга на Анелия Терзиева

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

4 пилешки бутчета
1 ч.чаша ориз
150 гр. гъби
1 морков
1/2 глава лук
1 кубче пилешки бульон
сол
черен пипер

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

В загрят тиган запържваме лука и моркова, нарязани на кубчета. Добавяме гъбите и задушаваме добре заленчуците. Добавяме към тях измития ориз и подправките + малко вода, за да се задуши. Изсипваме всичко в тава, а в същия тиган слагаме бутчетата и ги запържваме от всички страни. Подреждае ги върху ориза и заливаме всичко с вода (според вида на ориза и нужното съотношение), в която сме разтворили пилешкия бульон. Печем докато оризът поеме цялата течност.


Продукти: пилешки бутчета, ориз, гъби, моркови, лук, пилешки бульон, сол, черен пипер

Добави към любими рецепти Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks



Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил


Ако желаете, може да сложите връзка към Пилешки бутчета с ориз и гъби


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я

реклама

Evro.net



реклама