Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Бърз винен кебап на фурна

Бърз винен кебап на фурна

Разпечатай

от готварската книга на Шери Курт

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 кг. свинско месо, нарязано на хапки
3-4 глави лук
1 ч.ч. червено вино
2-3 дафинови листа
червен пипер
черен пипер
чубрица
1 с.л.захар
сол на вкус
1 ч.ч домати консерва
1 ч.ч.ориз

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Нарязваме лука на ситно, слагаме го в тава и го запържваме на котлона, добавяме месото. Когато месото си смени цвета, добавяме подправките, виното и доматите. Оставяме 20 минути на котлона, прибавяме ориза, заливаме с 1 литър вода и пъхаме във фурната за около 30-40 минути.


Продукти: свинско месо, лук, червено вино, дафинов лист, червен пипер, черен пипер, чубрица, захар, сол, домати, ориз

Тагове: Бързи рецепти, Лесни рецепти

Добави към любими рецепти Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks



Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил


реклама

Ако желаете, може да сложите връзка към Бърз винен кебап на фурна


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я



реклама