Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Пиле с ориз - варено

Пиле с ориз - варено

Разпечатай

от готварската книга на Живка Андонова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 пиле
2 ч. ч. ориз
2 глави лук
олио
сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Лукът се нарязва на ситно и заедно с нарязаното на порции пиле се слага да се задушава в тенджера, налива се малко вода и олио. Когато пилешкото се е задушило се добавя почистеният и измит ориз и 6 чаени чаши вода, сол. Вари се до готовност на ориза на бавен огън.


Продукти: пиле, пилешко месо, ориз, лук, олио, сол

Тагове: Лесни рецепти

Добави към любими рецепти Разпечатай Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Как да станете най-добрият млад готвач

Как да станете най-добрият млад готвач

S.Pellegrino обяви третото издание на международния си конкурс за изгряващи кулинарни таланти от цял свят, вече с по-широка селекция и удължена продължителност.
още »

Какво не знаем за яйцата

Какво не знаем за яйцата

Знаете ли, че яйцето е обявено за един от най- универсалните продукти. То се приема самостоятелно, сварено или сурово, може да участва в закуската, салатата, супата, основното и десерта.
още »

Любимите храни на зодия Везни

Любимите храни на зодия Везни

Представителите на зодия Везни са едни от най-здраво стъпилите хора от всички зодиакални знаци. Те са истински любители на храната, но това което най-много ги впечатлява е цялото суетене около приготвянето й.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил


реклама

Ако желаете, може да сложите връзка към Пиле с ориз - варено


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я





реклама