Начало » Десерти » Рецепти за Рула » рецепта Пандишпанено руло със сметана, ягоди и банан

Пандишпанено руло със сметана, ягоди и банан

Разпечатай

от готварската книга на Цветослава Киркова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

за блата:
1 ч.ч. брашно
1 ч.ч. захар
4 яйца
1/2 пакетче бакпулвер
2 ванилии

за пълнежа:
200 мл. разбита течна сметана
3 с.л. квасена сметана
200 грама ягоди
1 банан

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Разбиват се яйцата със захарта до побеляване, добавя се брашното, бакпулвера и ванилията. Сместа се изсипва в правоъгълна тава, застлана с хартия и се пече за около 20 минути на 170 - 180 градуса.

Готовото руло се обръща върху мокра кърпа и заедно с кърпата се навива на руло, оставя се така за около 1 час. След като рулото се е охладило се развива и се намазва с пълнежа от сметана, смесена със заквасена сметана и нарязаните на кубчета плодове. Подредете и цели ягоди по дължината на рулото, завийте на руло и украсете по желание.


Продукти: брашно, захар, яйца, бакпулвер, ванилия, сметана, заквасена сметана, ягоди, банани

Тагове: Сезонна кухня

Добави към любими рецепти Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Подобни рецепти

Пандишпанено руло с конфитюр
Руло с десертно нишесте
Руло с летни плодове
Руло със сладко от боривинки


Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил


реклама

Ако желаете, може да сложите връзка към Пандишпанено руло със сметана, ягоди и банан


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я



реклама