Начало » Десерти » Рецепти за Рула » рецепта Пандишпанено руло със сметана, ягоди и банан
Пандишпанено руло със сметана, ягоди и банан
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за блата:
1 ч.ч. брашно
1 ч.ч. захар
4 яйца
1/2 пакетче бакпулвер
2 ванилии
за пълнежа:
200 мл. разбита течна сметана
3 с.л. квасена сметана
200 грама ягоди
1 банан
Разбиват се яйцата със захарта до побеляване, добавя се брашното, бакпулвера и ванилията. Сместа се изсипва в правоъгълна тава, застлана с хартия и се пече за около 20 минути на 170 - 180 градуса.
Готовото руло се обръща върху мокра кърпа и заедно с кърпата се навива на руло, оставя се така за около 1 час. След като рулото се е охладило се развива и се намазва с пълнежа от сметана, смесена със заквасена сметана и нарязаните на кубчета плодове. Подредете и цели ягоди по дължината на рулото, завийте на руло и украсете по желание.
Още рецепти за Рула
Руло с какао и пудра захар с пълнеж от сладко от сливи и орехи
Руло с ядки, стафиди и бисквити
Руло с какаови и маслени бисквити
Pуло със сладко от сливи, пудра захар и канела
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната
Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »
3 идеи за аранжиране на градината
Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »
3 трика за перфектно тесто за пица
В основата на добре приготвената пица стои направата на тестото. Тази задача изглежда лесна на пръв поглед, но изисква търпение, отдаденост, умения и доза любов. Какви са тайните на перфектното тесто? Екипът на Доминос споделя три трика, които да ви помогнат да направите вкусен блат за печене у дома.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пандишпанено руло със сметана, ягоди и банан
От форум:
От друг сайт: