Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Бутчета с картофи

Бутчета с картофи

Разпечатай

от готварската книга на Slavena Chobanova

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

4-5 бутчета (подбедрици)
3-4 големи картофа
2 моркова средно големи
4-5 гъбки (печурки)
1 глава лук
черен пипер
кимион
чубрица
сол
червен пипер
краве масло
соев сос

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Нарязваме си картофите и ги слагаме на дъното на тавичката. След което нарязваме морковите на лентички, нарязваме и гъбките на шайбички. Настъргваме лука. Слагаме черен пипер, кимион, чубричка, сол на вкус. Объркваме всичко това, отгоре нареждаме бутчетата и ги поръсваме лекичко с червен пипер и слагаме на няколко места по малко масло. Слагаме малко соев сос. Наливаме вода да покрие картофките и слагаме д апечем за около 40-50 мин на 200 градуса. Печем докато се сварят картофките и бутчетата станат златисти.


Продукти: пилешко месо, картофи, моркови, гъби, печурки, лук, черен пипер, кимион, чубрица, сол, червен пипер, краве масло, соев сос

Тагове: Бързи рецепти, Лесни рецепти

Добави към любими рецепти Разпечатай Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Подобни рецепти

Пиле с картофи
Пиле с картофи `Чудесия`
Пиле с картофи и бира на фурна
Пилешки бутчета с картофи в плик

Последни статии

Кухнята на Латинска Америка – интересна и вълнуваща

Кухнята на Латинска Америка – интересна и вълнуваща

Кухнята на Латинска Америка е пъстра смес, както от местни традиции, така и от чуждестранни рецепти, докоснали се до латиноамериканската култура, благодарение на европейските преселници. В различните страни, именно това влияние се усеща в различни степени – от приготвянето на блюдата до поднасянето им на трапезата.
още »

Как да станете най-добрият млад готвач

Как да станете най-добрият млад готвач

S.Pellegrino обяви третото издание на международния си конкурс за изгряващи кулинарни таланти от цял свят, вече с по-широка селекция и удължена продължителност.
още »

Какво не знаем за яйцата

Какво не знаем за яйцата

Знаете ли, че яйцето е обявено за един от най- универсалните продукти. То се приема самостоятелно, сварено или сурово, може да участва в закуската, салатата, супата, основното и десерта.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите връзка към Бутчета с картофи


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я

реклама

My Best Wear