Начало » Тестени изделия » Рецепти за Други изделия » рецепта Палачинки от лимец с червен хайвер
Палачинки от лимец с червен хайвер

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1/2 ч.ч. вода
1 ч.ч. брашно от лимец
1 ч.ч. прясно мляко
2 с.л. масло
2 яйца
1/3 кутийка червен хайвер от сьомга
4 с.л. заквасена сметана
1 с.л. сирене
1 ч.л. лимонов сок
Пресяваме брашното от лимец с голяма цедка. Разбиваме 2 яйца с тел и ги прибавяме вътре. Добавяме 1/2 ч.ч вода и 1 ч.ч прясно мляко. Разбъркваме сместа за палачинките. Слагаме тигана на котлона и загряваме. Намазваме го с малко от маслото. Изливаме 1 черпак от сместа. Изпичаме палачинката от двете страни. Пак намазваме тигана и така изпичаме всички палачинки от лимец. В отделна купа смесваме 1/3 кутийка от червен хайвер, 1 с.л сирене и 4 с.л заквасена сметана. Слагаме и 1 ч.л сок от изцеден лимон. Разбъркваме сместа. Това ще ни е пълнежа. Намазваме палачинките със сместа и навиваме. Рецептата за палачинките е от кулинарен сайт за новака в кухнята, пълнежът за паланиките - от руски кулинарен сайт.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната
Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »
3 идеи за аранжиране на градината
Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »
3 трика за перфектно тесто за пица
В основата на добре приготвената пица стои направата на тестото. Тази задача изглежда лесна на пръв поглед, но изисква търпение, отдаденост, умения и доза любов. Какви са тайните на перфектното тесто? Екипът на Доминос споделя три трика, които да ви помогнат да направите вкусен блат за печене у дома.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Палачинки от лимец с червен хайвер
От форум:
От друг сайт: