Начало » Зимнина » Рецепти за Други » рецепта Кисело зеле

Кисело зеле

Разпечатай

от готварската книга на Живка Андонова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

зеле, морска сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Кисело зеле

Зелето се нарязва не много едро. Слага се колкото се може по - плътно в буркан с вместимост 3 литра и се залива със саламура, приготвена по следния начин: Необходими са литър и половина вода и 80 гр. морска сол. Солта се разтваря добре във водата и с нея се залива зелето. Оставя се да престои около 10 дни и става за консумация.


Продукти: зеле, морска сол

Добави към любими рецепти Разпечатай Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

 Жаждата за кафе означава недостиг на сол и желязо в тялото

Жаждата за кафе означава недостиг на сол и желязо в тялото

Диетологът Шон Уилкинсън твърди, че желанието за някаква храна в повечето случаи показва, че се нуждаем от отделни минерали или хранителни вещества.
още »

Отслабваме с краве сирене половин час преди лягане

Отслабваме с краве сирене половин час преди лягане

Британски изследователи са доказали, че консумацията на определена храна преди лягане може да стимулира метаболизма.
още »

Гуакамоле - най-известното предястие, приготвено от авокадо

Гуакамоле - най-известното предястие, приготвено от авокадо

Авокадото се култивира за първи път в Южно Мексико преди около 10 000 години. В началото на 1900 г., авокадото често се е наричало "алигаторна круша". Най-известното предястие, приготвено от авокадо е гуакамоле.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил

Коментари (1)


Аватар02 Октомври 2018
Нина Кунова
Това доза за един трилитров буркан ли е?



Ако желаете, може да сложите връзка към Кисело зеле


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди





реклама