Начало » Десерти » Рецепти за Торти » рецепта Бисквитена торта с кондензирано мляко

Бисквитена торта с кондензирано мляко

Разпечатай

от готварската книга на Az-gotvia.bg

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

250 г бисквити
400 г сирене Крема
350 г кондензирано мляко
1 ч.ч. кафе
1 пакетче желатин
какао за поръсване

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Сиренето Крема и кондензираното мляко се смесват в дълбока купа и се разбиват с  миксер до получаването на гладък крем. Кафето се сварява и докато е още горещо започва реденето на тортата. Бисквитите се потапят за секунди в горещото кафе една по една. Подреждат се на дъното на правоъгълна тавичка и щом покрият дъното, се намазват с крем. Следва отново ред напоени с кафе бисквити и отново крем. Това продължава до изчерпване на количествата, като е важно тортата да се завърши с крем. Може да се поръси с какао.

Оставя се в хладилник за една нощ да стегне. Нарязва се на парчета и по желание се декорира с пресни плодове.


Продукти: бисквити, крема сирене, кондензирано мляко, кафе, желатин, какао

Тагове: Оригинални рецепти

Добави към любими рецепти Разпечатай Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Подобни рецепти

Бисквитен десерт с кафе
Бисквитена торта
Бисквитена торта `Ден и нощ`
Бисквитена торта Еверест

Последни статии

Кухнята на Латинска Америка – интересна и вълнуваща

Кухнята на Латинска Америка – интересна и вълнуваща

Кухнята на Латинска Америка е пъстра смес, както от местни традиции, така и от чуждестранни рецепти, докоснали се до латиноамериканската култура, благодарение на европейските преселници. В различните страни, именно това влияние се усеща в различни степени – от приготвянето на блюдата до поднасянето им на трапезата.
още »

Как да станете най-добрият млад готвач

Как да станете най-добрият млад готвач

S.Pellegrino обяви третото издание на международния си конкурс за изгряващи кулинарни таланти от цял свят, вече с по-широка селекция и удължена продължителност.
още »

Какво не знаем за яйцата

Какво не знаем за яйцата

Знаете ли, че яйцето е обявено за един от най- универсалните продукти. То се приема самостоятелно, сварено или сурово, може да участва в закуската, салатата, супата, основното и десерта.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите връзка към Бисквитена торта с кондензирано мляко


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я





реклама