Начало » Десерти » Рецепти за Кремове » рецепта Кисел
Още рецепти за Кремове
Кисел

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
700 мл. пасиран компот (от ягоди, праскови, кайсии)
50 гр. царевично нишесте
захар на вкус
Пасираният компот поставяте на котлона. Размивате нишестето със 100 мл вода или прясно мляко. Когато компотът стане горещ добавяте лъжица по лъжица от нишестето като бъркате енергично. В зависимост от това колко гъст е компота ще прецените каква част от нишестето да добавите. Когато прецените че сте постигнали желаната гъстота добавяте захар на вкус.
Сервирате в купички, аз добавям бисквитки. Става като бисквитена торта в купички.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Подобни рецепти
Крем `Ванилия` със сладко от касисКрем брюле със сладко от смокини
Последни статии
Варна стана домакин на Академия `ИЗПЕЧИ С ЛЮБОВ`
Следващите курсове ще се проведат в Плевен на 24 и 25 февруари, в Пловдив на 10 и 11 март и в София на 24 и 25 март. Всеки, който желае да участва в Академията има възможност свободно да се регистрира за участие в предстоящите курсове.
още »
Изкусителни рецепти за кафе за Коледа
Коледа е изпълнена с добре познати аромати и кафето е един от тях. Световноизвестната компания Lavazza приветства коледния дух и доказва колко лесно можем да превърнем кафето в още по-изкусителна напитка.
още »
Финладия пусна хляб с насекоми
От 24 ноември в супермаркетите във Финландия се появи хляб, направен с добавка от насекоми, пише финландският вестник "Хелзингин Саномат".
още »
Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!
За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите връзка към Кисел
От форум:
От друг сайт: