Публикувана от Шери Курт на 02 Февруари 2012
![]() | Необходими продукти 300-400 г свинско месо 1 глава лук 2 скилидки чесън 1 морков 1 ч.ч.домати консерва 1 дафинов лист 1 карамфилче 2 зърна бахар 4-5 зърна черен пипер джоджен сол фиде |
Месото се сварява предварително и се нарязва на дребно. В тенджера се загрява малко мазнина и се слагат ситно нарязания лук и чесън, добавя се настъргания морков и доматите. Задушава се 1-2 минути и се добавя прецедения бульон от свинското. Слагат се месото, карамфила, бахара, дафиновият лист, пиперът на зърна. Оставя се да ври около 20 минути, добавят се фидето и джоджена. Готова е след 5 мин. |