Публикувана от Шери Курт на 29 Декември 2011
![]() | Необходими продукти лед 60 мл кокосов ром 30 мл ликьор зелен пъпеш 90-120 мл сок от ананас 30 мл сироп Гренадин |
Сервирайте във висока чаша за по-добър визуален ефект на слоевете. Сложете леда и започнете да наливате съставките една след друга в указания ред - започнете с кокосовия ром като изчакайте малко след наливане да падне в долната част на леда. След това налейте ликьор пъпеш като се старайте да е максимално по стената на чашата, за да не се оцветява всичкия лед. Ликьорът би трябвало да потъне на дъното и да измести рома нагоре. Следва сока от ананас, който също много внимателно наливате и изчакайте извесно време да се успокоят слоевете. Накрая завършвате със сироп Гренадин, който ще падне на дъното като най-сладък от всички съставки в чашата и ще ги измести нагоре. |