Публикувана от Шери Курт на 22 Декември 2011
Необходими продукти пуешко месо - гърди (10 см широки и 20 см дълги) 10 парчета 1 скилидка чесън 1/2 глава лук 4 големи гъби 50 гр. спана 100 гр. сирене червено вино клечки за зъби | |
Запържваме чесъна (нарязян на дребно), след това добавяме лука, гъбите и след като се задушат сваляме от котлона и добавяме спанака и сиренето. С тази смес намазваме парчетата месо само от вътрешната страна и навиваме на руло, набучваме с клечки за зъби и слагаме в тенджерка. Заливаме с 1 ч.ч червено вино и 3 ч.ч вода, посоляваме и оставяме да ври на бавен огън около 40-50 минути. Сервираме върху картофено пюре. |