Публикувана от Niki Zhelyazkova на 16 Август 2022
![]() | Необходими продукти 0,500 кг пилешки дробчета
3 гл.лук, нарязани на полумесеци
Подправки:
черен пипер, млян и на зърна, сол на вкус, кимион млян и зърна, подправка за пиле, соев сос, зехтин |
Дробчетата овкусявам с подправките. Лукът нарязвам на полумесеци и го поставям на дъното на не голяма тава. Върху лука подреждам овкусените пилешки дробчета. Леко поръсвам още малко със зехтин. Затварям тавата с алуминиево фолио и я слагам в предварително загрята фурна на 250° около 45 минути. След това без фолио още 15 минути да се запекат дробчетата. Накрая добавям нарязан на ситно пресен магданоз. |