Публикувана от Десислава Христова на 23 Септември 2016
![]() | Необходими продукти 1 ч.ч. настъргана ябълка 1 ч.ч. брашно 2 яйца 1/2 ч.ч. захар 1/3 ч.ч. олио 1 ч.л. канела 2 ч.л. бакпулвер |
Почистете и настържете на едро ренде 2-3 ябълки (зависи колко са големи). В голяма купа разбиите яйцата, захарта и олиото. Без да спирате да бъркате добавете пресятото брашно, бакпулвера и канелата. Всичко се разбърква добре до получаване на гладка смес. Накрая се добавят настърганите ябълки, получава се лепкава смес. Намажете формичките с олио (ако използвате силиконови) и ги напълнете със сместа до 2/3 от обема им. Печете до готовност. |