Публикувана от Веселина Великова на 20 Септември 2016
![]() | Необходими продукти сухари - 2 бр. големи филии 3 с.л. зехтин 1/2 ч.л. сол 1/2 ч.л. чесън на прах 1 с.л. копър 6 бр. орехи черен пипер - на вкус 1 ч.л. лимонов сок |
Изпичаме две големи филии на сухари. Слагаме ги в купа с вода да се накиснат. Изстискваме добре мокрите сухари и ги слагаме в чиста купа и ги пасираме с уред с дупки. Добавяме солта, чесъна на прах, нарязания на дребно копър, черен пипер на вкус, сок от лимона и зехтина. Смиламе орехите и слагаме и тях в купата. Продължаваме да пасираме. Разбъркваме всичко и слагаме в чиния. |