www.Az-gotvia.bg - Сайт за изпитани рецепти и кулинарни изкушения

Публикувана от Марияна Желева на 02 Юни 2016

Бохчички със сирена

Необходими продукти
2 бр. питки
2 яйца
100 г кашкавал
160 г сирене
2 бр. топено сирене
30 г триъгълничета масло
сол - на вкус

Отрязвам отгоре питката като капаче. Питките, които използвах, са малки, поръсени със сусам. Отделям капачето. Размеквам маслото. Издълбавам я внимателно. Намазвам хлебчето с маслото. Натрошавам сиренето, нарязвам кашкавала на дребно. Триъгълничетата топено сирене ги режа на лентички с остър нож. Аз ползвах от „Роса”.

Пълня питките със сирената. Овкусявам със сол и черен пипер. Чуквам яйцето. Завивам ги с фолио за печене. Запичам във фурната на 180 градуса в загрята фурна.