Публикувана от Марияна Желева на 21 Май 2016
![]() | Необходими продукти 1/2 зелен пипер 1/2 марков 1/3 тиквичка 1/3 глава лук 1 шепа попарен лапад 4 с.л олио сол 3 1/3 к.ч гореща вода 1 к.ч. ориз "Крина" черен пипер копър |
Предварително съм си почистила лапад от жилки, дръжки. След това си го попарвам. Нарязвам го на дребно. Нарязвам на ситно морков, лук. На малки парченца режа тиквичката и пипера. В сгорещеното олио слагам лука, ориза и бъркам. След като стане кристален слагам всички зеленчуци. Нарязвам на ситно копър и го добавям. Доливам водата. Подправям със сол и черен пипер. Разбърквам. Ври на тих огън. |