Публикувана от Мима Фортунова на 15 Март 2016
![]() | Необходими продукти 3 яйца 1 чаена чаша захар 1/2 чаена чаша олио 1 ванилия 2 супени лъжици какао или повече на вкус 1/2 пакетче бакпулвер 1 чаша смлени орехови ядки брашно колкото е необходимо за кейково тесто |
Разбиваме яйцата със захарта и добавяме олиото. След това добавяме какаото, бакпулвера, ванилията и брашно, колкото е необходимо. Разбиваме хомогенна смес и добавяме орехите. Изпичаме сладкиша на 180 градуса фурна в тавичка, намазана с олио и поръсена с брашно. Печем до готовност. Проверяваме с клечка дали е изпечен сладкиша. Готовият сладкиш нарязваме когато се охлади. |