Публикувана от Елена Пенчева на 28 Февруари 2016
Необходими продукти 1 пакет какаови бисквити с дупка 3 ябълки 4 яйца 1 ч.ч захар 4/3 ч.ч. брашно 10 гр. бакпулвер 2 с.л. какао | |
В намаслена и набрашнена тавичка редите бисквитите. След това изчиствате ябълките и ги режете на полумесеци, редите ги върху бисквитите. Разбивате яйцата със захарта до побеляване. Добавяте брашното, бакпулвера и какаото. Изсипвате сместа върху бисквитите и ябълките. Печете в предварително загрята на 180 градуса фурна. След изпичането може да се получи коричка (като целувчена), може да я отделите от сладкиша и да я натрошите върху него. Може да го поднесете поръсен с пудра захар. |